k o n n i c h i w a ♥ m i n n a ^^

girl - 17 years old - from Czech Republic - loving anime, manga and all asian things - cosplayer - singer - and really crazy person ^^

6/25/2013

Plány, plány a nic jiného než plány ~

image Kon'nichiwa ~

Na mém Asku se mě někdo ptal kdy bude další článek na blogu tak tady je ^^

Končí škola a blíží se Advik (od 8. do 11.8.). Letos avšak nebude v KC Zahradě ale nedaleko v Modré škole. Nevím jaké to tam bude. Jestli je to lepší nebo horší, ale myslím že do školy se vejde více lidí a nebudou tam takové tlačenice jako v KCčku. Šíleně moc se těším na všechny ty lidi a soutěže. Chystám se zúčastnit se stejne jako loni, kdy jsem vyhrála v duu s mou bývalou kamarádkou druhé místo za opening z Elfen Lied. Co budu zpívat? Znáte Shingeki No Kyojin?


Nevím jestli nebude stačit jen zkrácená verze o,o" (na tu jsem už nahrála takový šíleně nekvalitní cover ZDE.. podotýkám že jsem byla nemocná a můj mikrofon na mobilu hlasité vysoké tóny moc nepobírá.. bohužel) Takže to se ještě uvidí jestli zazpívám verzi co má 5minut nebo jen 1:30 z endingu~ ^^ A jinak... uvažuji i o tom, že půjdu do cosplay soutěže s Black Rock Shooterem :O Ale to zatím není jisté.Ano, či ne?

A co tedy beru na advík za cosplaye? BRS, Lucy z Elfen Lied, asi i Levy z Fairy Tailu a na 50% Rikku z Chuunibyou demo koi ga shitai~ napadla mě taky Azusa z K-On! ale nemám sukýnku a asi ji nestihnu ušít protože jedu na dva týdny v červenci na tábor x.x"

A co Akicon? Akicon ještě řeším. Shootera už neberu, a moc bych chtěla udělat Mikasu z Shingeki No Kyojin společně s Erenem .. opět cosplay v páru. Ale nevím. (zkouška Mikasy)Také jsem totiž chtěla Tokiko z mangy Kategorie: Stvůry a tooo.. taky není jisté. Záleží na zbytku skupinky. Na Animefest 14 bych totiž strašně moc chtěla cosplay z League of Legends na Dianu a to není zrovna jednoduchá postava:


To by bylo asi i plánech a festech vše ^^ Ještě prozradím že někdy v budoucnu čekejte cosplay na pár z Inu x Boku ~ Soushi & Ririchijo a chystám i Ahri ( a je mi jedno že v ČR je jich už hafo^^")

Nu ,a jinak se mě také spousta lidí ptala na čočky... Napadlo mě o tom taky napsat nějaký článek i když podotýkám že internet je toho plný ^^" To už napište do komentářů a nebo pokud by jste chtěli tak na můj ask či FB stránku ^^
 

Děkuji~

za komentáře, vaše palečky nahoru a za veškerou podporu !

4 komentáře:

  1. nyuu Děkuji za článek ^^ a ten článek s čočkama určitě udělej hodně lidí ti za to bude vděčných včetně mě :3

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks for adding me to your favourites! ^-^

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiši,Ahri si teda holka nedělej.Za prvé na ní nemáš postavu,špeky a žádný kozy a jinak jsou tu lepší,třeba Týnka z Prahy,víc sexy než ona fakt nebudeš a lepší cosplay nevymyslíš!!!!!a na BRS má lepší postavu Teru,takže se můžeš jít zahrabat :-D Proč si nevymyslíš něco originálního???Jinak nechápu,jak můžeš holkám tvrdit do očí jak jsou super a pak je na netu i jinde pomlouvat.S takovou povahou se nedivím,že nemáš moc kamarádek :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zalez do díry ty přechytralá opice ^.^

      Vymazat